Suceava LIVE | Homepage

80edays, cursa cu maşini electrice în jurul lumii, ajunge mâine la Suceava

Comentarii 🕔12.Aug 2016

În data de 13 august 2016, în jurul orei 18:00, vor ajunge în Suceava cinci echipe din cadrul provocării 80edays, ce îşi propune să facă înconjurul lumii în 80 de zile sau mai puţin, folosind doar maşini electrice.

Conform planificării evenimentului, în data de 13 august cele 11 echipe ar trebui să intre în România pe la vama Siret, dinspre Ucraina.

În Suceava participanţii – echipe din Spania, Cehia, SUA şi Germania – vor „alimenta” maşinile la un hotel din centrul municipiului, care a montat în acest sens prize speciale pentru a-i ajuta pe participanţi.

Scopul evenimentului este să dovedească lumii că maşinile electrice sunt o modalitate ecologică de a parcurge distanţe mari, în climate diferite şi prin tipuri variate de relief. În acest scop ne-ar face mare plăcere prezenţa dvs. în dată de 13 august, începând cu ora 18:00 pentru a putea sta de vorbă cu participanţii, care vă pot împărtăşi din experienţele acumulate în peste 55 de zile de condus.

 

 

 

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...