Suceava LIVE | Homepage

Acțiune de igienizare a Parcului Dendrologic Șipote

Comentarii 🕔15.Iun 2017

Vineri, 16 iunie 2017,  începând cu ora 9:00, Direcția Silvică Suceava prin Ocolul Silvic Pătrăuți, cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava, organizează o acțiune de igienizare a Parcului Dendrologic Șipote din vecinătatea centrului municipiului Suceava.

Cetățenii care doresc să participe la această acțiune sunt așteptați la intrarea în parc din zona restaurantului Mc Donald,s, vineri 16.06.2017, începând cu ora 9.00.

Acest demers are ca scop aducerea în conștiința publică a importanței asigurării integrității și dezvoltării pădurilor și educarea în acest sens a cetățenilor și în special a tinerei generații.

Evenimentul constă într-o acțiune de igienizare a parcului dendrologic. Vor fi strânse și evacuate deșeurile, se va cosi iarba, se vor strânge frunzele și crengile uscate din vecinătatea aleilor și se vor curăța secțiunile de scurgere ale apelor pluviale sau drenate de pe suprafața parcului.

Direcția Silvică Suceava participă cu un număr de 30 de salariați din cadrul Ocolului Silvic Pătrăuți.

 

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...