Suceava LIVE | Homepage

Adrian Popoiu

Comentarii 🕔27.Apr 2014

Orașul Siret, poarta de intrare în Europa, am spune noi, este într-o continuă dezvoltare. Și asta pentru că administrația locală se implică în tot ceea ce înseamnă proiecte, cultură, învățământ și sănătate.

Primarul Adrian Popoiu, un tânăr de-al locului, a reușit să formeze o echipă coagulată în jurul nevoilor urbei, iar acest lucru devine vizibil de la un an la altul. Numărul mare de proiecte europene atrase pentru orașul Siret, diversele evenimente culturale organizate în orașul Siret și numărul mare de invitați de peste hotare ar trebui să dea de gândit celorlalți edili șefi ai municipiilor din județul Suceava. În ciuda problemelor deosebite cu care s-a confruntat orașul în ceea ce privește dezvoltarea, actuala echipă, condusă de Adrian Popoiu, a reușit să finalizeze o parte din proiectele de infrastructură, să modernizeze o parte din clădirile de patrimoniu și să dezvolte partea culturală.

Cât despre domeniul sanitar, Siretul este recunoscut pentru Spitalul de psihiatrie, spital care a evoluat semnificativ în ultimii ani. Atât condițiile în care sunt ținuți pacienții, cât și modul în care aceștia sunt tratați au adus un plus de valoare orașului Siret.

Pentru toate realizările de până acum, redacția SuceavaL!VE îl nominalizează pe Adrian Popoiu CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...