Suceava LIVE | Homepage

Anchetă Siminicea 3: Bombă! Piromanul a fost arestat și apoi eliberat

Comentarii 🕔14.Noi 2013

Poliţiştii care investighează cazul piromanului din Grigoreşti au emis un mandat de arestare pentru 24 de ore pe numele lui Ilie Tipa. Dacă în primă fază „fermierul penal” nu a fost de găsit, în cele din urmă acesta a fost adus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava. Cu toate acestea, instanţa decide să fie cercetat în stare de libertate, în ciuda numărului mare de plângeri penale întocmite la adresa „piromanului”.

Cu toate că „povestea penală” a fermierului Ilie Tipa a fost deconspirată de poliţiştii de la Secţia oraşului Salcea, în aceste momente piromanul de la Grigorești este din nou în stare de libertate, în ciuda eforturilor poliţiştilor de a-l ține departe de cetățeni.

După ce s-a emis un mandat de arestare pe numele lui Ilie Tipa iar acesta a fost dat în urmărire pentru a fi adus în arestul IPJ Suceava, instanţa a decis că individul nu reprezintă un pericol public şi trebuie eliberat, cu toate că existau mai multe plângeri penale care vizau integritatea celor din jurul său. Plângerile de tulburare de posesie și amenințare, distrugere prin incendiere, sfidarea organelor judiciare sau infracțiunile la regimul rutier prin conducere cu permis suspendat și în stare de ebrietate, nu constituie în viziunea instanței competente decât niște simple infracțiuni, iar piromanul poate fi judecat în stare de libertate pentru a se întoarce să bage frica în comunitatea din Siminicea.

În materialul video următor vă prezentăm povestea cultivatorului a peste 1.000 ha de teren luat cu japca, a „moșierului român de succes”, așa cum îl prezintă media suceveană pe fermierul Ilie Tipa, cel care a băgat în sperieţi trei sate, două administrații locale și o secție de poliție.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...