Suceava LIVE | Homepage

Apropiat al PNL, angajat la Primăria Suceava, nemulțumit de Gheorghe Flutur

Comentarii 🕔06.Ian 2017

Un apropiat al fostului PDL, angajat pe funcția de șef Birou autoritatea locală de autorizare transport din cadrul Primăriei Municipiului Suceava, se declară astăzi nemulțumit de președintele Consiliului Județean Suceava și președintele său de partid, Gheorghe Flutur.

petruc-cccGabriel Petruc cunoscut ca fiind prieten „la cataramă” cu Lucian Harșovschi, dar și destul de apropiat de deputatul PNL Ioan Balan, este și un postac desăvârșit în mediul online.

Alături de alți pnl-iști din Consiliul Local al Primăriei Municipiului Suceava, Petruc se exprimă în mediul online mult mai urât decât la ghișeu în Primăria Suceava.

bicsi

În Ajunul Anului Nou, de exemplu, Gabriel Petruc scria pe o pagină de socializare că „are multe lucruri să îi reproșeze lui Gheorghe Flutur, cum ar fi unele dintre persoanele de pe listele de candidați de la precedentele alegeri”.

15934683_1447917445231233_780842380_nSă sperăm că domnului Petruc nu i-a plăcut de Radu Surugiu sau de Dumitru Mihalescul, sau de Bogdan Gheorghiu. Altfel, vom crede că liberalului nu-i mai place nici de Ioan Balan, asta în condițiile în care s-a arătat deja nemulțumit de însuși președintele PNL, Gheorghe Flutur.

S-a spus și nu o dată că municipiul Suceava este un oraș învechit, lipsit de viziune. Vina îi aparține lui Ion Lungu, însă, în mod sigur și acestor postaci care în loc să vină cu idei noi de dezvoltare, preferă să fie eroi în spatele monitorului, călare pe tastatură.

Memebrii PNL sunt nemulțumiți unii de alții. Sucevenii, oare?

 

 

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...