Suceava LIVE | Homepage

Băsescu reacționează: „Vâlcov şi Dragnea îşi fac iluzii deşarte”

Comentarii 🕔15.Iun 2017

Războiul politic nu putea fi trecut cu vederea de către Traian Băsescu. Fostul Președinte al României vorbește despre statutul pe care Darius Vâlcov și Liviu Dragnea l-au avut, în cadrul Partidului Democrat Liberal.

Băsescu subliniează că fostul PDL ar trebui să fie mândru de faptul că a dat naștere unor persoane care pot distruge un partid din interior. În plus, fostul președinte a menționat problemele juridice ale lui Vâlcov și Dragnea, prezicând că aceștia vor ajunge să fie audiați în cele din urmă.

Fostul PDL poate fi mândru!
Dramoleta politică de la PSD are 2 autori. Primul, inculpatul Darius Vâlcov (fost PDL), care a analizat activitatea miniştrilor şi a prezentat în CEX raportul de ineficienţă al Guvernului. Al doilea, condamnatul Liviu Dragnea (fost PDL), care a executat Guvernul, în frunte cu Premierul Grindeanu.
Fostul PDL poate fi mândru, a furnizat PSD-ului 2 oameni care ştiu cum se distruge un partid din interior.
PS. Darius Vâlcov şi Liviu Dragnea sunt doi politicieni care îşi fac iluzii deşarte că, fiind obedienţi sistemului, vor scapa de problemele juridice pe care le au”, a publicat Traian Băsescu.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...