Suceava LIVE | Homepage

Cetățean ucrainean căutat de autoritățile franceze, depistat în P.T.F. Siret

Comentarii 🕔15.Iun 2017

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat și predat autorităților competente un cetățean ucrainean, urmărit internațional de către autorităţile franceze pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

În data de 15 iunie, în jurul orei 6:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul ucrainean Oleksii N, în vârstă de 44 de ani, din Ucraina.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că acesta figurează ca fiind urmărit internațional, pe numele bărbatului fiind emis, de către autoritățile din Franța, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...