Suceava LIVE | Homepage

Concurs pentru ocuparea funcțiilor de director din unitățile de învățământ, organizat de IȘJ Suceava

Comentarii 🕔15.Iun 2017

Inspectoratul Școlar Județean Suceava organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava, vacantate în condițiile legii: 77 de director (5 – liceu, 8 – grădiniță, 1 – clubul copiilor, 2 – club sportiv, 61 – gimnaziu) și 30 de director adjunct (10 – gimnaziu, 20 – liceu).

Lista funcțiilor vacante, fișele posturilor pentru director și director-adjunct, bibliografia-cadru pentru concurs, perioada de înscriere, metodologia de concurs și lista documentelor necesare înscrierii la concurs vor fi afișate la sediul IȘJ și pe site-ul instituției (www.isj.edu.ro ) în data de 15.06.2017.

Concursul se organizează în conformitate cu Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3969 / 30.05.2017, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 428/09.06.2017.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...