Suceava LIVE | Homepage

Deputatul Emanuel Havrici, prezent la ședința de CL de la Câmpulung Moldovenesc. Primăria a primit de la Guvern întreaga sumă pentru finalizarea pârtiei

🕔25.Mai 2017

Deputatul Emanuel Havrici a fost prezent joi, 25 mai, la ședința de Consiliul Local de la Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde a purtat mai multe discuții, atât cu consilierii locali, cât și cu primarul municipiului, Mihăiță Negură.

Tot astăzi, Primăria a primit documentul oficial din partea Guvernului, prin care a fost anunțată că s-a alocat întreaga sumă necesară pentru finalizarea pârtiei. Deși, au existat discuții că Guvernul Grindeanu nu va aloca întreaga sumă necesară finalizării primului tronson, acesta a alocat  7,55 de milioane de lei pentru pârtia de la Câmpulung Moldovenesc. Astfel, până la sfârșitul anului 2017, câmpulungenii vor avea pârtia lor.

Alături de Radu Mihalescul, președintele PSD Câmpulung Moldovenesc, am purtat astăzi mai multe discuții cu consilierii locali ai municipiului Câmpulung Moldovenesc, precum și cu primarul de aici. Am răspuns întrebărilor și am luat la cunoștință mai multe probleme cu care se confruntă oamenii de aici, probleme pentru care vom căuta soluții. De asemenea, l-am asigurat pe primarul Mihăiță de Negură, de sprijinul meu, ca și până acum”, a declarat, pentru SuceavaLive, deputatul Emanuel Havrici.

La rândul său, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, l-a rugat pe deputatul Havrici să îi transmită ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre, cele mai sincere mulțumiri din partea sa și a câmpulungenilor.

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...