Deputatul PSD, Emanuel Havrici, s-a declarat nemulțumit de mesajele pe care alege să le transmită la televiziunea personală, deputatul PNL, Bogdan Gheorghiu. În opinia lui Havrici, liberalul Gheorghiu a mințit atunci când a vorbit despre banii alocați pentru finalizarea pârtiei de la Câmpulung Moldovenesc.

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a afirmat în cadrul unei emisiuni TV săptămâna trecută că aș încerca eu să îmi arog meritele pentru finanțarea integrală a pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc. Mă văd nevoit să îi răspund domnului deputat căruia nu doresc neapărat să îi fiu simpatic ci doar să fiu corect. Gheorghiu Bogdan minte prin omisiune atunci când susține că doar parlamentarii PNL au susținut amendamentul la legea bugetului pe 2017 privind alocarea pentru pârtia de schi întrucât toți parlamentarii de Suceava au susținut prin vot amendamentul. Din păcate acesta a fost respins de plen. Prin urmare, deputatul PNL minte din nou când afirmă că banii au venit la Câmpulung în urma acestui demers”, a declarat Havrici.

„Doar  Gheorghiu mai crede că tot ce se întâmplă în judetul Suceava este opera domnului Gheorghe Flutur”

Deputatul a explicat că, alături de președintele PSD Suceava, Ioan Stan, a însistat ca lucrările la această pârtie să fie finalizate.

„Ulterior,în cadrul grupului parlamentar PSD, în prezența domnului ministru al turismului, eu, în calitate de deputat de zonă și președintele Ioan Stan, am insistat pentru importanța continuării lucrărilor, pârtia fiind considerată un obiectiv important pentru dezvoltarea economică a zonei. Decizia guvernului PSD, repet PSD, a fost salutată de către primarul Mihăiță Negură care a transmis mulțumiri publice pentru sprijinul acordat.Doar  Gheorghiu mai crede că tot ce se întâmplă în judetul Suceava este opera domnului Gheorghe Flutur. Fac apel la domnul deputat ca în momentul când mai are astfel de intervenții să se documenteze mai bine.Spre știința dumnealui în zona Câmpulung mai sunt și alte obiective importante pe care le dorim realizate, necesare pentru ridicarea zonei, iar PSD va fi un partener corect cu cetățenii locului indiferent de intersele politice”, a conchis deputatul PSD, Emanuel Havrici.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*