Fostul lider al social-democraților, Mircea Geoană, a comentat dezechilibrele de pe scena politică, din ultima perioadă.
Astfel, Geoană a analizat din exterior războiul purtat de liderul PSD Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu.

„Cred că ambele tabere au o vină. (…) Am trecut și eu prin aceste momente. Uneori te ia valul, retorica, te inflamezi, ți se pare că-i nedrept, dar totuși nu era un simplu exercițiu de partid, oricât de important ar fi partidul, oricât de complex ar fi partidul, de data asta era vorba de premierul României și de un moment în care PSD câștigase în urmă cu 6 luni de zile, de o manieră zdrobitoare, niște alegeri parlamentare.
A fost păcat să dai cu piciorul la o situație formidabil de bună. PSD cred că este vulnerabilizat din acest moment. Își poate reveni, dacă va reuși să încheie această criză, să vină cu o echipă guvernamentală, care să fie cu adevărat redutabilă, și să nu cădem din nou în tentația de a propune un prim ministru, care aparent să fie extrem de cuminte. PSD are nevoie de o guvernare eficace, pentru că lumea judecă PSD nu după discuțiile din partid, ci dacă Prima Casă continuă, dacă se fac autostrăzi, etc”, a declarat Mircea Geoană.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*