Suceava LIVE | Homepage

Incendiu la o autoutilitară ce transporta geamuri termopan

🕔06.Iun 2017

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni, au intervenit marți, 6 iunie, în jurul orei 10:30, cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, ce transporta geamuri termopan şi rulouri de protecţie, pe raza comunei Dumbrăveni, pe DN29A.

Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea militarilor, incendiul era localizat de către echipajul serviciului voluntar şi ardeau autovehiculul şi încărcătura acestuia.

Nu s-au înregistrat victime.

Au ars habitaclul, elemente combustibile din compartimentul motor, bena maşinii, cauciucurile din faţă, 7 rulouri de protecţie, 4 geamuri termopan, unelte de lucru şi alte bunuri din autoutilitară.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza radiaţiei solare, care prin efect de lupă a aprins hârtia şi cartoanele folosite la ambalarea geamurilor termopan şi a rulourilor de protecţie.
Incendiul a fost lichidat la ora 11:20 şi au fost salvate 15 rulouri de protecţie, 4 geamuri termopan, caroseria maşinii şi alte bunuri.

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...