Suceava LIVE | Homepage

Ion Lungu solicită intensificarea investițiilor în cartierul Europa

Comentarii 🕔13.Iun 2017

Pentru a accelera activitatea de investiții, începând de marți, 13 iunie, la sediul Primăriei Suceava s-au reluat comandamentele de investiții.

Printre principalele subiecte abordate s-a numărat cartierul Europa, respectiv, drumurile, parcările şi alimentarea cu energie electrică în zonă.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a solicitat intensificarea investițiilor în cartierul Europa, declarând că ele trebuie să se desfășoare în strânsă legătură, pentru a evita cheltuielile suplimentare și timpul pierdut.
Sunt multe lucruri nesincronizate, nepuse cap la cap între proiecte. În cartierul Europa, proiectul de construcții de străzi și parcări și cel de alimentare cu energie electrică ar trebui să meargă mână în mână, în paralel. Dar cei de la electrice nu pot lucra din cauza celor de la străzi pentru că nu au fost terminate cotele, definitivate traseele”, a declarat edilul sucevean.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...