Suceava LIVE | Homepage

ISU „Bucovina” și-a deschis porțile cu ocazia Zilei Informării Preventive

🕔13.Iun 2017

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava şi-a deschis larg porţile marți, 13 iunie, începând cu ora 9:00, cu ocazia Zilei Informării Preventive, în toate subunităţile din judeţ.

Pe lângă prezentarea tehnicii de intervenţie, militari din cadrul Inspecției de Prevenire au distribuit pliante, broşuri, flyere şi afişe cuprinzând măsuri de prevenire specifice diferitelor tipuri de situaţii de urgenţă. Această activitate se adresează tuturor vizitatorilor, pentru a le oferi modalităţi de comportare înainte, în timpul şi după producerea situaţiilor de urgenţă.

Anual, în România sunt înregistrate mii de incendii la locuinţe. Pe lângă pagubele imense, acestea produc şi victime. Cele mai frecvente cauze de incendiu la locuinţe sunt coşul de fum defect sau necurăţat, instalaţii electrice defecte sau improvizate, fumatul şi focul deschis şi mijloacele de încălzire.

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...