Gheorghe Flutur este, de departe, cel mai bun manipulator din mediul politic pe care județul Suceava îl are.

Acesta reușește să îi mintă pe oameni uneori zâmbind, alteori încercând să pară un om blând, alteori victimizând, și așa mai departe. Cert este că în 99% dintre cazuri, Gheorghe Flutur își urmărește scopul.

Pentru că știe ce poziție să adopte în funcție de situație, Gheorghe Flutur reușește să manipuleze mase destul de mari de oameni. Există însă persoane care, cunoscându-l pe acesta și știind adevărul, se arată indignate de felul în care alege Flutur să mintă oamenii.

Este clar: a promis Gheorghe Flutur multe, însă a greșit destul de tare atunci când, din setea de faimă și victorie a început, în campania electorală de la locale să promită marea cu sarea.

Și promitea, și promitea, și promitea, și lumea parcă tot mai mult prostea! Și iar promitea: că centura va fi finalizată, că pârtia de la Câmpulung va fi gata, că gazul va ajunge cât ai spune „căldură” la Vatra Dornei și așa mai departe.

Dar să le luăm pe rând. Iată ce declara Gheorghe Flutur, printr-un comunicat de presă sau sms pe care l-a trimis presei plătite de el.

flutur-sosea-centuraCităm: „Şoseaua de centură a municipiului Suceava va fi finalizată în septembrie 2017, iar lucrările vor fi executate în regie proprie de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), beneficiarul investiţiei. Asigurările au fost date de însuşi ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, care a efectuat joi o vizită de lucru la centura Sucevei alături de şeful CNADNR, Cătălin Homor, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur. Le mulţumesc domnului ministru şi domnului director al CNADNR că sunt aici. S-au întârziat foarte mult aceste lucrări. Mă voi ţine de acest termen până se va finaliza centura”, se arăta într-un articol din presa suceveană.

REVENIND ÎN REALITATE

Revenind în realitatea zilelor noastre, după o perioadă de tăcere, Gheorghe Flutur a susținut joi, 26 ianuarie 2017, o conferință de presă în care a ținut să sublinieze faptul că, finanțarea lucrărilor pentru centura Sucevei  nu va fi asigurată integral în 2017, ci eșalonat, până-n 2020.

flutur„La șoseaua de centură a Sucevei, din cele 63 de milioane de lei rămase de executat am văzut că pentru anul 2017 se alocă 36 de milioane de lei, după care în 2018 este prevăzută suma de 22 de milioane de lei, alte cinci milioane de lei pentru 2019, și un rest foarte mic pe 2020”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, în conferința de presă.

Este doar una dintre minciunile multe ale lui Flutur, minciuni pe care în următoarea perioadă va încerca să le „scalde” și să dea vina pe opoziție.

Flutur cere bani PSD-ului să poată victimiza mai apoi

Același Gheorghe Flutur a declarat că a avut discuții telefonice cu președintele PSD Suceava, Ioan Stan, căruia i-a cerut să susțină proiectele sale.

De la instalarea sa în funcție până la alegerile din decembrie, Gheorghe Flutur a avut guvernul său. Mai mult, premier era un fost subaltern de-al său, însă atunci Flutur nu făcea altceva decât să manipuleze oamenii spunându-le că Cioloș este alături de județul Suceava, în fapt, acest lucru fiind doar la nivel declarativ.

Fiind întrebat dacă PSD-ul trebuie să susțină aceste proiecte ale sale, Flutur a răspuns că „PSD-ul trebuia să dea banii pentru aceste proiecte și mult mai multe”.

Președintele CJ a vorbit și despre pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc. A îndrăznit să vorbească chiar și de tronsonul doi al pârtiei, însă a uitat să spună din ce motive acest tronson este imposibil de realizat deocamdată. A uitat să spună că cel de-al doilea tronson se află în rezervație și, cu actuala legislație silvică este imposibil de realizat.

Cu actualul Cod Silvic la a cărui reformă a contribuit în mandatul trecut, firește.

Până la următoarele minciuni: Gândul cel bun și baterii Duracell!

Comentarii Facebook

2 Responses

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*