Suceava LIVE | Homepage

Partidul Verde Suceava: „Trotuarele din oraș arată ca valurile Dunării”

🕔11.Iun 2017

Dan Acibotăriţă, preşedintele Partidului Verde Filiala județeană Suceava, este de părere că zona pe unde trece râul Suceava (Ițcani și Burdujeni) este una superbă și s-ar putea profita de ea.

Sucevenii merită un loc de relaxare. Am văzut prin parcul Șipote o mulțime de suceveni, semn că își doresc un loc de promenadă. Suceava are nevoie de asemenea locații, dar din nefericire nu sunt amenajate”, a declarat acesta.

Dan Acibotăriţă susține că primarul municipiului Suceava trebuie să-și respecte anumite promisiuni, respectiv de a crea locuri frumoase în oraș.
Ca informație îi putem spune că amenajarea unor zone de relaxare nu este enorm de scumpă, dar este adevărat trebuie să ai un dram de imaginație și voință. Din nefericire, în municipiul Suceava trotuarele, care sunt din pavele, încă arată ca valurile Dunării”, a conchis preşedintele Partidului Verde Suceava.

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...