Suceava LIVE | Homepage

Predoiu disecă impasul politic: „PNL ar trebui sa ia aminte”

Comentarii 🕔15.Iun 2017

Prim-vicepreședintele Partidului National Liberal Cătălin Predoiu a comentat, pe pagina personală de Facebook, dezechilibrele de pe scena politică românească.

Astfel, potrivit liberalului, „pentru ca circul să fie complet”, ar trebui ca USR să iasă în Piața Victoriei, să protesteze în sprijinul lui Grindeanu și să pretindă că evaluarea lui Vâlcov nu-i bună.
Mai mult, Cătălin Predoiu susține că PNL ar trebui să ia aminte la pilda potrivit căreia „cine încearcă să dinamiteze justiția, își detonează grenada în mână”.
„Pentru ca circul pe care îl oferă în acest moment clasa politică și actualii „pseudo”- lideri politici ai PSD sa fie complet, ar trebui ca USR să iasă în Piața Victoriei, să protesteze în sprijinul lui Grindeanu și să pretindă că evaluarea lui Vâlcov nu-i bună, că guvernarea Grindeanu, deci PSD, e bună !

În altă ordine de idei, Dragnea a demonstrat o logică de Gâgă, Tăriceanu, o voce de ventriloc și, împreună, au îngropat în ridicol „aripa neagră” a PSD. Oamenii ăștia nu au înțeles faptul că, de la intrarea României în UE, totul se învârte în jurul justiției și cine încearcă să dinamiteze justiția, își detonează grenada în mână.

PNL ar trebui sa ia aminte la această pildă repetată, mai ales în 17 iunie…”, scrie Cătălin Predoiu pe pagina personală de Facebook.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...