Suceava LIVE | Homepage

SuceavaL!VE, premiată la Gala IMM

Comentarii 🕔22.Oct 2013

SuceavaL!VE a obținut recunoașterea publică din partea Federației Patronale a IMM-urilor și Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

În cadrul evenimentului desfășurat la Hotel Zamca și intitulat Topul firmelor private din judeţul Suceava, SuceavaL!VE  a fost declarat „site-ul orașului Suceava”.

Astfel, SuceavaL!VE  a obținut recunoașterea publică din partea Federației Patronale a IMM-urilor din județul Suceava și a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, organisme reprezentate de doamna Președinte Liliana Agheorghicesei.

Această distincție ne bucură, ne responsabilizează, ne obligă să devenim profesioniști desăvârșiți, ne constrânge să fim obiectivi, dar în același timp ne determină să fim și mai intransigenți cu cei care se vor deasupra legii!

După aproape un an de activitate, SuceavaL!VE mulțumește tuturor cititorilor și le promite articole care promovează valorile și le incită curiozitatea.

Mulțumim!

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...