Ca orice altă aniversare, și a noastră e un bun prilej de a rememora trecutul așa cum a fost el, cu bune și cu rele, și de a face planuri de viitor.

Am străbătut un an dificil, pentru că am dorit să pătrundem pe o piață aglomerată de jucători puternici, cu vechime, populată cu lideri de opinie acreditați de ani de activitate ziaristică, și pentru că am dorit și avem un colectiv tânăr, care a avut nevoie de timp să se sudeze. Am reușit să avem acum un site funcțional și să aducem în redacție doi noi membri, care să ne ajute să fim operaționali atât pe sectorul de știri, cât și pe cel al actualității culturale.

Toate acestea n-ar fi putut fi realizate fără aportul important al partenerilor noștri, în fața cărora ECHIPA SUCEAVALIVE se înclină cu reverență. Planurile noastre pentru anul următor sunt simple, dorim să ajungem O VOCE în mass-media suceveană, să întâmpinăm următoarea aniversare într-o poziție superioară, din modestie nu vă spunem că ne dorim să ajungem pe podiumul publicațiilor on-line din județ și suntem dispuși să muncim pentru asta.

Tinerețea și talentul colectivului, combinate cu susținerea partenerilor noștri tradiționali, ne dau siguranța că vom atinge sau chiar depăși toate țintele noastre. Le mulțumim cititorilor noștri, abonați sau nu, pentru atenția acordată materialelor noastre și le promitem noi rubrici, pe lângă o continuă îmbunătățire a calității publicației noastre, așa cum le mulțumim prietenilor noștri de pe Facebook pentru like-uri. Vă rugăm să ne scrieți dacă aveți sugestii sau comentarii legate de rubrici sau articole ale noastre.

În următorul video puteți urmări artiștii care au fost în Suceava și ne-au lăsat un mesaj pentru SUCEAVAL!VE.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*