Suceava LIVE | Homepage

Universitari suceveni, în comisiile CNATDCU

Comentarii 🕔14.Iun 2017

Ministerul Educației Naționale a publicat luni, 12 iunie, două ordine deosebit de importante pentru funcționarea eficientă și la înalte standarde de calitate a învățământului superior din România.

Este vorba despre Ordinul 3990/2017 privind componența nominală a comisiilor de contestații ale Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare și Ordinul nr. 3991/2017 privind componența nominală a Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare.
Conducerea Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava salută numirea a patru membri ai Alma Mater Sucevensis în comisii de specialitate, după cum urmează:

 

  1. Prof.univ.dr.ing. Valentin Popa, Rectorul USV, a fost numit președinte al Comisiei de contestații pentru Electronică, Comunicații și Nanotehnologie
  2. Prof.univ.dr. Mircea A. Diaconu, Prorector cu activitatea didactică și asigurarea calității, a fost numit președinte al Comisiei de contestații pentru Filologie
  3. Prof.univ.dr. Mihai Dimian, Prorector cu activitatea științifică, a fost numit președinte al Comisiei de Electrotehnică, Comunicații și Nanotehnologii
  4. Prof.univ.dr.ing. Laura Bouriaud, membru în Comisia de Ingineria resurselor animale și vegetale

Aceste numiri reprezintă o nouă confirmare a calității corpului profesoral al USV și a rezultatelor excepționale obținute în domeniul cercetării și inovării pe parcursul ultimilor ani.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

*

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...