Suceava LIVE | Homepage

Vicepreședintele comisiei de anchetă, Fenechiu:„După ce l-am ascultat pe Flutur am înțeles cum a ajuns PD-ul de la 5% la 35%”

🕔06.Iun 2017

Vicepreședintele Comisiei speciale de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților, pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial,Daniel Fenechiu, a spus, după închierea comisiei, că a înțeles cum a ajuns să crească un partid de la procente de 5,6%, la procente de 35%.

„Ascultându-i pe Gheorghe Flutur și Radu Berceanu, audiați în Comisia de anchetă, nu mi-e deloc greu să înțeleg cum a ajuns PD-ul de la 5-6%, partid de 35%. Flutur a fost echilibrat, Berceanu, spectaculos.Amândoi însă știind foarte bine și ce spun, și cum spun”, a spus Fenechiu.

Totodată, preşedintele Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009, Mihai Fifor, a precizat că acest for este interesat să aibă o corespondenţă cu Parchetul General şi să afle care este calitatea procesuală a celor pe care i-a audiat sau doreşte să-i audieze.

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...