Suceava LIVE | Homepage

(VIDEO) Trei zile de spectacole, pe trei scene diferite, la Festivalul Internațional de Muzică Blues „Con – Fusion”

🕔05.Iun 2017

Festivalul Internațional de Muzică Blues „Con – Fusion”, ediția a VIII-a, va avea loc în perioada 29 iunie -1 iulie, la Suceava.  

An de an „Blues Con-Fusion” s-a transformat într-o manifestare a orașului, cu mai mulți participanți, artiști şi public, și în locații din ce în ce mai mari. A devenit într-un mod spectaculos un element din identitatea culturală Sucevei, un eveniment cu însemnătate națională, un fenomen regional comparabil cu festivalurile de gen din Europa.

În acest an sunt invitați următorii artiști: Matt Schofield (UK), artistul blues al anilor 2010, 2011, 2012, inclus în British Blues Hall Of Fame, unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale; A. G. Weinberger (RO), cel mai cunoscut blues-man român, cu o vastă experienţă acumulată pe scene din Europa şi USA; Joe Rusi & The Mighty Mojitos (NO), nominalizat Grammy pentru ultimul său album, Joe propune anul acesta un show cu totul special.

Programul festivalului din acest an include trei zile cu concerte: joi, vineri și sâmbătă seara, urmate de câte o sesiune de jam session.

Programul include trei zile de festival, cu concerte joi, vineri și sâmbătă seara, urmate de câte o sesiune de jam session. Pentru că a devenit o manifestare culturală a regiunii, 2017 va aduce și o componentă educațională, prin organizarea de work-shopuri pregătitoare în liceele din Suceava, un seminar pentru elevii de liceu susţinut de artişti români şi străini și chiar demo-uri în parcul central din Suceava.
Alte detalii veţi putea găsi pe pagina de Facebook a Festivalului www.facebook.com/BluesConFusion precum şi pe siteul oficial suceavablues.ro

Ziarul SuceavaL!VE

SuceavaL!VE recomandăSUCEAVA L!VE pe facebook

Suceava Virtual

Publicitate
Sondaj

În eventualitatea regionalizării României, care dintre următorii lideri politici suceveni ar avea cele mai mari şanse să devină guvernatorul Bucovinei?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...