In urma cu doar cateva zile, vicepresedintele CJ Suceava , Ilie Nita, anunta din propriul birou faptul ca va candida pentru prima functie din institutia in care lucreaza. Visul de a ajunge presedinte al Consiliului Judetean Suceava se pare ca este pe punctul de a se destrama.

O petitie semnata de peste 40 de primari PNL solicita conducerii partidului demisia liberalului Nita. Surse neoficiale dezvaluie si faptul ca cei din comitetul executiv judetean al marelui PNL i-au cerut vicelui Nita sa-si prezinte demisia pana la mijlocul acestei luni. Motivele solicitarii ar fi ca Nita beneficiaza de sustinerea partidului rosu si nu le reprezinta interesele in CJ liberalilor suceveni. Contactat telefonic, vicepresedintele CJ, Ilie Nita, nu a dorit sa raspunda apelului nostru, probabil satul sa dea explicatii sau pentru ca este ocupat sa gaseasca o solutie viabila pentru ca visul sau sa devina realitate. Oricum, cei pe care se baza in sustinerea demersului sau se pare ca au batut in retragere, iar singur…in lupta cu cei multi, nu se stie cat le va rezista.

UPDATE

Ultimele informatii , pe surse, suna cam sumbru pentru cel care este , inca, vicepresedinte CJ Suceava, Ilie Nita:

Până pe data de 15 iulie , vicepreședintele CJ Niță trebuie să opteze dacă rămâne alături de colegii de partid, în opoziție, conform directivelor venite de la liderii naționali ai PNL, Gorghiu si Blaga prin care se cere celor cu funcții de conducere să opteze pentru a rămâne în funcție sau a veni la partid.  Statutul lui Ilie Niță în PNL Suceava, în momentul de față este extrem de controversat după ce acesta a început o campanie foarte intensă la nivelul județului Suceava prin care a dorit să își crească notorietatea, folosind în acest sens toate modalitățile de promovare, inclusiv organizarea de concursuri pe rețele de socializare, care a culminat cu anunțul că dorește să candideze pentru funcția de președinte al CJ Suceava în 2016. Cum desemnarea președintelui de Consiliu Județean în 2016 ar trebui să se facă dintre consilierii județeni aleși ca urmare a scrutinului local iar dl Niță nu se știe încă dacă va face parte dintre aceștia va fi interesant de urmărit evoluția evenimentelor și mai ales dacă dl Niță va face pasul către PNL sau va sfida partidul și va opta pentru funcția de vicepreședinte al CJ.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*