În cursul zilei de ieri, 24 ian a.c, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 1040 persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea: la Spitalul Județean Suceava – 353, la Spitalul Municipal Rădăuti – 153, la Spitalul Municipal Fălticeni – 114, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 138, la Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 114, la Spitalul Orășenesc Siret – 114, iar la Centrul de vaccinare Stadion Vatra Dornei – 54 de persoane.

Cu echipa mobilă de vaccinare în perioada 18-24.ian a.c. s-a efectuat un număr de 432 vaccinari anti Sars-Cov2 la beneficiarii din Centrele de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, Zvoriștea și Costâna.

Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 12.469 persoane.

Pentru data de 25 ianuarie a.c. în Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au inscris 1.181 persoane in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2.

Menţionăm că în judeţul Suceava, sunt deschise publicului pentru programare 8 centre de vaccinare ( Spital Județean Suceava, Spital Municipal Rădăuți, Spital Municipal Fălticeni, Spital Municipal Câmpulung, Spital Orășenesc Gura Humorului, Spital Orășenesc Siret, Spitalul Municipal Vatra Dornei și Sala de sport Stadion Vatra Dornei).

În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare impotriva Sars_Cov2 un număr de 6.707 persoane. Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurele centre de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cele de la Spitalul orăşenesc Siret şi cel de la Stadion Vatra Dornei.

Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.