În cadrul proiectului „Suceava întinerește”, Primăria municipiului reședință de județ va planta în acest an 1 100 de arbori. Anunțul a fost făcut în conferința săptămânală de presă de către primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Acesta a precizat că de la 1 ianuarie până pe 29 februarie 2020, în municipiul Suceava s-au născut 96 de copii, iar pentru aceștia vor fi plantați 100 de platani de la intrarea în municipiul Suceava dinspre Fălticeni și până în centrul orașului.

„Vrem să plantăm 100 de platani pentru prima sută de copii născuți în 2020 în municipiul Suceava. De asemenea, vrem să mai plantăm încă 1000 de arbori de alte specii, iar aici suntem în contact cu Direcția Silvică și cu președintele Gheorghe Flutur care vrea să facă această campanie de împădurire în jurul Sucevei. Va fi o primăvară a plantărilor de arbori în municipiul Suceava”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul a adăugat că cei 1 000 de arbori vor fi plantați în mai multe zone din oraș, între care în Zona de Agrement Tătăraș și în cartierul Burdujeni Sat, pe Dealu Mănăstirii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.