În cursul zilei de ieri 27 ian a.c s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 1.141 persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea 

– Spital Județean Suceava – 494

– Spital Municipal Rădăuti – 133

– Spitalul Municipal Fălticeni – 114

– Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 147

– Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 126

– Spitalul Orășenesc Siret – 97

– Spitalul Municipal Vatra Dornei – 12

– Centru de vaccinare Stadion  Vatra Dornei – 18

Până în momentul de față, în total, în  județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 14.937 persoane cu doza I si 1.120 persoane cu doza a II-a.

Pentru data de  28 ianuarie a.c. pe raza judetului Suceavas-au inscris 876 persoane cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2.

In judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare impotriva Sars_Cov2 un număr de 4.763  persoane. Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurele centre de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cele de la Spitalul orăşenesc Siret şi cel de la Stadion Vatra Dornei. 

Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.