La data de 07 august, la ora 11:25, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de un bărbat de 79 ani din localitate, despre faptul că la data de 06 august, a fost înşelat de 2 persoane necunoscute cu suma de 1.200 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 11:00, în timp ce victima se deplasa pe raza localității, a fost abordat de o femeie și un bărbat care se deplasau cu un autoturism și care căutau spitalul, deoarece aveau o cunoştinţă ce trebuie operată. Partea vătămată s-a urcat în autoturism şi în timp ce se deplasa spre spital, femeia l-a întrebat dacă poate să-i lase un computer acasă pentru câteva ore, acesta fiind de acord.

Când au ajuns la domiciliul reclamantului, cele două persoane i-au solicitat o sumă de bani, motivând că sunt din altă țară şi nu au bani româneşti pentru a plăti operaţia. Victima le-a dat suma de 1.200 lei, iar cele două persoane au lăsat o borsetă în care au arătat că au suma de 3.500 de dolari, pe care o vor ridica la întoarcere. A doua zi, văzând că cele 2 persoane nu au venit după borsetă, victima a deschis-o, observând că în interior sunt 2 pachete de şerveţele şi un săpun. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la măsurile preventive pe care cetăţenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordate de persoane necunoscute care solicită anumite sume de bani pentru efectuarea unor servicii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.