Life Tour împarte zâmbete transformabile în vacanțe de neuitat. Din inima Bucovinei, mai exact din Suceava, agenţia de turism Life Tour trimite în vacanță români din toate colțurile țării spre toate punctele cheie ale lumii. Vorbim în cazul acestei agenții despre tradiție, despre profesionalism și dedicare, fiind principalele motive pentru care clienții se întorc iar și iar la Life Tour, pentru a clădi planul vacanței perfecte.

De 10 ani de zile Life Tour trăiește vacanțe de neuitat împreună cu ai săi clienți, de 10 ani împarte bucurii prin bilete de avion și rezervări la hoteluri de top. În cei 10 ani de activitate, Life Tour a lucrat la foc continuu pentru a aduce în fața publicul beneficii uriașe, reușind astfel să îi bucure pe toți cei dornici să găsească pachetul turistic potrivit preferinţelor. 

10 ani de provocări în care binele a triumfat întotdeauna!

Provocările nu au stat departe din calea agenției de turism Life Tour. Inundațiile din Albena, tentativa de lovitură de stat în Turcia, protestele din Grecia, dar și criza provocată acum de Covid-19 sunt doar o parte din provocările cu care Life Tour s-a confruntat, respectiv încă se confruntă.

Chiar și așa, clienții pot fi serviți în continuare cu servicii la standarde internaționale, îmbunătățite constant în cei 10 ani de activitate. 10 ani cu lacrimi și zâmbete, însă 10 ani în care Life Tour a rămas pe linia de plutire în categoria de agentii turism Suceava.

Life Tour a realizat câteva excursii exclusiviste, din Suceava!

Toți acești 10 ani de activitate au cuprins și câteva zboruri exclusiviste în anumite regiuni din lume. Life Tour a contribuit la primul zbor charter către Antalya, dar și la primul zbor charter către Monastir, Tunisia. 

Să nu mai vorbim de zona Caraibelor pe care cei de la Life Tour au recomandat-o constant celor dornici de aventură. Putem spune că Life Tour a reușit să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi în materie de vacanțe, prin ofertele de top disponibile.

Ofertele pe care Life Tour le-a compus pentru clienții ce își doreau să trăiască o vacanță ca în vise au fost dintre cele mai selecte. În toți acești ani de activitate, Life Tour a organizat vacanțe de top pentru toate categoriile de public. În timp, agenția de turism s-a specializat pe vacanțele pentru familii. Destinaţiile favorite au fost Hurghada, Monastir, Antalya, Heraklion și nu doar atât. 

Vacanțele pentru familii sunt o provocare, întrucât preferințele turistului se schimbă, intră în lista sa de exigențe și condițiile baby friendly. Iată că agenția Life Tour a venit și pentru acest sector de public cu oferte variate, reușind să câștige de partea sa apreciere și pentru aceste pachete. 

Bucovina inspiră – zona turistică din care personalul Life Tour este mândru că face parte!

Succesul în afaceri poate fi asociat și cu zona de proveniență. Pentru echipa Life Tour, Bucovina este o sursă de inspirație și un talisman norocos totodată. Atât pe plan național, cât și pe plan internațional, Life Tour a asociat mereu cufărul cu succes cu Bucovina. Această zonă turistică puternică a însemnat o rampă de lansare spre evenimentele importante din turism pentru Life Tour.

Acum, la peste 10 ani de la tăierea panglicii de inaugurare, Life Tour își dorește să mulțumească comunității din care face parte, pentru susținere și încrederea acordată până acum, cu promisiunea că și în viitor colaborările se vor ridica la înălțimea așteptărilor.

Pentru cei dornici să își creeze o normalitate în contextul actual, cei în căutare de sejur pentru destinații din țară sau în afara ei, site-ul celor de la Life Tour este portalul de care au nevoie. Ofertele curente sunt regăsite pe pagina de Facebook a agenţiei. 

Contact Life Tour

0230 210 446

info@lifetour.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.