Miercuri, 9 iulie, Guvernul României a adoptat o hotărâre prin care absolvenţii ce au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională de la finalul clasei a VIII-a şi la examenul de bacalaureat vor fi premiaţi.

Județul Suceava se mândrește cu 10 absolvenți de gimnaziu care au ajuns la acest rezultat. Ştefania Chelba, de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi, Maria Alexandra Cîrceie, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, Diana Ioana Cîrlan, de la Şcoala Gimnazială Bosanci, Amallya Elena Ustrate şi Cezara Andreia Marcu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, Cristina Veronica Gorcea, de la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus, Teodora Burlica, de la Şcoala Gimnazială „Petru Muşat” Siret, Ana-Maria Moroşan de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, Anamaria Motrescu, de la Şcoala Gimnazială „Teodor Balan” Gura Humorului, şi Denisa Florentina Berbeneciuc, de la Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți sunt elevii care au obținut nota 10 vor fi recompensați cu suma de 2.000 de lei.

Mai mult, singura elevă din județul Suceava care a obținut media 10 la bacalaureat, Denisa Ioana Iordache, absolventă a Liceului Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, urmează să primească și ea 3.000 de lei din partea Guvernului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.