Sâmbătă, 15 mai, la ora 17:49, lucrătorii SPR 11 Pojorâta au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 de către numitul D. Dumitru, din comuna Fundu Moldovei, cu privire la faptul că pe raza localității, a izbucnit un incendiu în zona unei centrale de la Pensiunea Baciu.

 La momentul sosirii echipei operative la fața locului, incendiul era localizat de pompierii din cadrul Detașamentului ISU Bucovina Câmpulung Moldovenesc.

După ce incendiul a fost stins, s-a constatat că anexa de facilități sportive, denumită „Casa Măriucăi” a ars în interior pe o suprafață de circa 150 m2, materiale textile, elemente de mobilier și izolația, protecția vasului de acumulare apă caldă. S-a degradat instalația electrică, instalația termică de încălzire, tâmplăria din PVC cu geam termopan, aparatura pentru fitness și agrement, fotoliu masaj, masă biliard, aparatură audio video, sistem supraveghere video, pardoseală, pereți, tavan și scară interioară din lemn. În interior nu se aflau persoane în momentul izbucnirii incendiului.

În urma incendiului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale, în valoare de circa 100.000 euro, conform declarației persoanei vătămate.

 Persoana vătămată a relatat verbal faptul că anexa în cauză  este asigurată împotriva distrugerilor și calamităților și că nu are dubii cu privire la izbucnirea incendiului.

 Sursa probabilă a incendiului a fost stabilită ca efectul termic provocat de un conductor, cablu electric defect.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.