În urma analizei accidentelor rutiere înregistrate, la nivelul judeţului, în anul 2013, s-au evidenţiat mai multe cauze generatoare de risc rutier şi mai multe zone şi segmente de drum cu risc accidentogen.

Având în vedere concluziile analizelor realizate, în zilele de 2 şi 3 martie, Serviciul Rutier – I.P.J. Suceava şi birourile/formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN 2 şi DN 17.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 408 sancţiuni contravenționale, în valoare de 109.450 de lei, au reţinut 16 permise de conducere (9 pentru depăşirea vitezei legale, 6 pentru depășiri neregulamentare, 1 pentru alte abateri) şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Şcheia, a fost depistat conducând autoturismul pe B-dul Sofia Vicoveanca, din municipiul Suceava, cu viteza de 106 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un tânăr de 28 ani, din comuna Straja, a condus autoturismul pe DN 2E, în comuna Vicovu de Jos, cu viteza de 111 km/h în localitate, depăşind viteza legală cu 61 km/h, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

Un şofer de 47 ani, din Gura Humorului, a condus pe DN 17 cu 113 km/h, în zona de limitare a vitezei la 50 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.