În cursul zilei de marți, 19 ianuarie, a.c., s-au vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 1077 persoane, dintre care 967 doza I iar 110 doza a II-a, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea :
– Spital Județean Suceava – 472
– Spital Municipal Rădăuti – 156
– Spitalul Municipal Fălticeni – 120
– Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 114
– Spitalul Municipal Vatra Dornei – 59
– Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 120
– Spitalul Orășenesc Siret – 36
Până în momentul de față, în centrele de vaccinare din județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 5813 persoane.
Pentru data de 20 ianuarie a.c. în Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au inscris 880 persoane in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2
„În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile au fost programate 7.044 locuri de vaccinare. În municipiul Suceava gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile. Cetăţenii din Suceava au posibilitatea să se programeze la vaccinare şi în centrele de vaccinare din judeţ unde mai sunt sloturi disponibile, la centrele de vaccinare Siret, Radauti, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau Fălticeni.
Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv”, au transmis reprezentanți DSP Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.