Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi  a anunțat că au fost amenajate 113 noi locuri de parcare pe strada Rândunicii. 

Acesta a subliniat că în această perioadă se lucrează intens în cartierul Burdujeni, reabilitarea străzii Rândunicii apropiindu-se de final, iar lucrările de pe strada Brândușei fiind în plină desfășurare. Harșovschi a subliniat că începând de săptămâna viitoare se va moderniza și strada Avântului.

„Referitor la proiectul de modernizare a celor 4.364 de locuri de parcare, acesta continuă, cu mențiunea că, dintre cele patru societăți cu care Primăria a încheiat contract pentru reabilitare stradală, trei au trimis angajații în șomaj tehnic și doar o singură societate își mai desfășoară activitatea. Sperăm ca, după ce se va ridica starea de urgență, toate societățile să își reia activitățile în forță, pentru a finaliza cât mai multe parcări de reședință în acest an”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

„Ultimele trei fotografii ne amintesc de situația anterioară reabilitării, așa cum arătau strada și “parcările” făcute de oameni”, a subliniat Harșovschi.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.