Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava (CENRES) și AIESEC Suceava organizează în data de 9 mai 2014, la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava, Corpul E, Aula, începând cu ora 17.00, evenimentul “11even experiences“. Conceptul acestui proiect este marca Asociația 11even și este susținut la nivel național de DPD România, dar și de alți parteneri locali și naționali.

Prin participarea la acest eveniment, oferi șansa la terapie unui copil cu autism din Suceava. Fondurile strânse vor fi direcționate către Asociația Help Autism, pentru a asigura ore de terapie gratuită pentru 6 copii suceveni proveniți din medii cu posibilități financiare reduse (http://www.helpautism.ro/).

Evenimentul este organizat cu sprijinul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, Toastmasters Suceava, Intucode și Librăriile Alexandria. Sponsorul național este DPD, suporterii locali sunt Egger și WalkIn, iar partenerii media sunt SuceavaLive, Radio Vocea Evangheliei, Radio USV și Orasul Suceava.

Pentru detalii suplimentare legate de eveniment și pentru procurarea invitațiilor, ne puteți găsi la: tel 0755296919, e-mail bucaciuc_ana@yahoo.com, persoană de contact Anamaria Bucaciuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.