La ultima ședință a actualului Consiliu Local s-a aprobat un proiect ce va da startul unei noi ediții a „Cupei Bugetarilor”.

politisti locali, sursa yamatokan.nipon.ro

Este vorba de cea de-a VIII-a ediție a unei competiții dedicate polițiștilor locali pasionați ai sportului rege. Pentru ca această competiție să poată deveni realitate pentru a opta oară, Asociația polițiștilor locali a cerut Primăriei să se asocieze  în vederea obținerii de sprijin material sau financiar.

În expunerea de motive a acestei solicitări se arată că „necesitatea realizării acestui proiect se datorează, în primul rând, dorinţei salariaţilor bugetari de a susţine un astfel de eveniment sportiv la nivel local, de dezvoltare a relaţiilor interumane de la nivelul instituţiilor bugetare din Suceava, dar şi oferirea de alternative de petrecere a timpului liber pentru aceştia”. Desi există și o recompensă financiară a câștigătorilor, asociația menționează că principalul scop al manifestației este „promovarea sportului ca modalitate de păstrare a sănătăţii şi recreerii, ca parte integrantă a modului de viaţă, în vederea sănătăţii indivizilor şi societăţii”.

Administratorii locali au aprobat această asociere, împreună cu alocarea sumei de 20.000 de lei care vor ajuta la organizarea competiției și la recompensarea câștigătorilor. În perioada imediat următoare se vor alege furnizorii de servicii, iar competiția efectivă se va derula pe nu mai puțin de 4 săptămâni. Fiind vorba de 120 de participanți, împărțiți în 12 echipe, în cele 4 săptămâni de competiție vor avea loc 56 de meciuri. Abia pe 10 iulie vom afla care echipă va fi cea câștigătoare.

Concluziile finale și rapoartele necesare vor avea termenul de 20 iulie, timp în care câștigătorii se vor putea bucura de premii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.