Miercuri, în jurul orei 08:30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus au depistat în trafic, pe raza orașului Vicovu de Sus, județul Suceava, un microbuz marca Mercedes Sprinter, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.   

Deoarece șoferul autoturismului a refuzat să oprească la semnalele regulamentare efectuate de către poliţiştii de frontieră, s-a procedat la urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare. Acesta și-a continuat deplasarea în mare viteză, a virat pe o stradă secundară unde a abandonat maşina.

Microbuzul abandonat a fost condus la sediul poliţiei de frontieră, iar în urma controlului amănunțit au fost descoperite, într-un spațiu special amenajat în peretele despărțitor dintre compartimentul de persoane și cel de marfă, 14.500 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Țigările, în valoare de aproximativ 145.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar microbuzul în valoare de aproximativ 29.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicovu de Sus.

În continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.