15 septembrie este o zi specială, este prima zi a noii stagiuni a Teatrului Municipal „Matei Vișniec”.  Astfel, reprezentanții instituției au precizat că 2020-2021 se anunță a fi o stagiune surprinzătoare, în care cuvântul de ordine va fi reinventarea.

„Ne-a fost dor de reîntâlnirea cu publicul nostru în sălile de spectacol. Așteptăm cu nerăbdare momentul în care ne vom revedea la teatru, sub același acoperiș. Este adevărat că lucrurile nu vor arăta la fel ca în vremurile bune, când sălile păreau neîncăpătoare, însă, cu siguranță, fiecare etapă din viața unui teatru are farmecul ei. 

Până atunci când vom redeschide efectiv porțile sălii de spectacol, noi suntem pe baricade stabilind reguli și măsuri, cu ruleta la îndemână, măsurând distanțe, calculând și socotind cum este mai bine de procedat pentru siguranța spectatorilor, actorilor, a tuturor celor implicați în desfășurarea unui eveniment artistic”, au transmis reprezentanții Teatrului „Matei Vișniec” Suceava. 

Aceștia îi asigură pe suceveni că depun toate eforturile pentru crearea unui climat corespunzător desfășurării activității, pentru ca toate regulile ce trebuie respectate pentru împiedicarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2 să aducă un sentiment de siguranță atunci când vor merge la spectacole.    

„Până atunci, vă așteptăm cu drag, la teatru în aer liber, așa cum ne-am obișnuit deja!”, au conchis reprezentanții Teatrului „Matei Vișniec.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.