În perioada 15-17 septembrie 2017, Serviciul Rutier – IPJ Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, în scopul depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule  după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate 13 infracţiuni.

De asemenea, au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 49.771 lei.

Pentru abaterile săvârşite în trafic au fost reţinute 10 permise de conducere.

Totodată, pentru defecţiuni tehnice şi alte abateri au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest 462 de şoferi.

Prezentăm alăturat câteva exemple ale unor şoferi care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu viteză excesivă punând în real pericol siguranţa traficului rutier. Din fericire, prezenta activă a poliţiştilor în teren a făcut ca aceşti şoferi să fie opriţi înainte de producerea unor tragedii.

La 17.09.2017, ora 01.17,  un bărbat de 43 ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal după ce a condus autoturismul pe str. Cal. Bucovinei din mun. Câmpulung Moldovenesc pe direcţia Suceava – Vatra Dornei având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 16.09.2017, ora 23:40,  un tânăr de 25 de ani, din comuna Şaru Dornei, a condus motocicleta neînmatriculată pe DC 82 D – Plaiu Şarului, pe raza com.  Şaru Dornei, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.