Sâmbătă, 19 mai 2018, municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost gazda Campionatului Național de Alergare Montană – Selecție juniori 2 pentru Cupa Mondială – Italia.

Competiția a fost organizată de Federația Română de Atletism în colaborare cu Primăria Câmpulung Moldovenesc, C.S.M. Rarăul, Direcția Județeană de Sport și Asociația “Hai în Bucovina”.
În același timp a fost organizată și Cupa Bucovinei pentru a putea permite și altor categorii de alergători să ia startul. Au participat aprox. 150 de copii de la cluburi renumite din țara și din orașul nostru și suntem bucuroși că am reușit să adunăm un număr record (pentru această competiție) de copii din Câmpulung”, a anunțat primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

Din partea FRA a fost prezent antrenorul federal de alergare montană Casandra Silviu.
Toți copiii au primit la sfârșit dulciuri și apă, iar cei clasați pe primele locuri au primit diplome, medalii, cupe și tricouri.
Mulțumesc pe această cale doamnei antrenor Elena Erzilia Tîmpău și tuturor voluntarilor care au ajutat la buna desfășurare a concursului”, a mai transmis primarul Mihăiță Negură.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.