Joi, 20 februarie, în jurul orei 13.00 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român S.A. în vârstă de 31 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în România.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch, în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă în bagaje, în vederea sustragerii de la control, într-o pungă de plastic, cantitatea de 175 de fiole și 600 comprimate steroizi, care aveau ca substanţe active testosteron, somatropină şi clenbuterol, aflate pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc.

Întreaga cantitate de steroizi, în valoare de 8.350 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar lucrătorii Biroului Vamal Siret au aplicat șoferului o amendă în valoare de 30.000 de lei, conform art. 17, alin 2 din Legea 104/2008.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.