Joi, 24 ianuarie, în jurul orei 12:00, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe DN 2, pe raza comunei Drăgușeni, autoutilitara condusă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Cornu Luncii care transporta conform avizului de însoțire 18,00 m.c. cherestea de esență rășinoase.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoutilitara se afla la al doilea transport de material lemnos pe baza aceluiași aviz de însoțire, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor Gărzii Forestiere Suceava care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, bărbatul transporta 17,68 m.c. de cherestea și nu cantitatea menționată în documente.

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, societatea comercială din comuna Cornu Luncii emitentă a avizului de însoțire a fost sancționată  contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos transportat, respectiv 17,68 m.c. cherestea de esență rășinoase în valoare de 11.792 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Râșca.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.