O femeie de 72 de ani, din comuna Vulturești, a sesizat marți, 1 martie 2016, la ora 08:35, I.P.J. Suceava, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuință o sumă de bani.

Femeia a fost păcălită de două persoane care i-au spus femeii faptul că, cu ocazia zilei de 1 Martie, oferă persoanelor în vârstă un premiu de 300 de lei, sens în care, i-au oferit o bancnota de 500 lei, solicitând restul.

Astfel, profitând de naivitatea și neatenția părții vătămate, persoanele necunoscute au observat unde aceasta ţine banii, după care, i-au solicitat să-i însoţească la o vecină ce locuieşte în apropiere şi căreia i-au dat un premiu asemănător, timp în care i-au sustras din locuință suma de 2.200 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la măsurile preventive pe care cetăţenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordate de persoane necunoscute care  le oferă diferite sume de bani sub pretextul unor cadouri sau care le solicită sume de bani pentru prestarea unor servicii. Nu lăsaţi persoanele necunoscute să  intre în casă şi să vadă unde ţineţi sume de bani sau bunuri de valoare!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.