DGASPC Suceava sărbătorește, în fiecare an, pe 2 iunie, Ziua Națională a Adopției la Suceava, împreună cu copiii adoptați și familiile adoptive!

„Anul acesta ne-am gândit să marcăm Ziua națională a Adopției,  mulțumind tuturor celor care au avut curajul de a face acest pas,  copii și părinți deopotrivă,  copiilor pentru curajul de a face o schimbare și dorința de a avea o familie iar  familiilor pentru curajul de a înfrunta prejudecățile și de a oferi un cămin, iubirea și viața lor, unui copil”, a precizat Nadia Crețuleac, directorul DGASPC Suceava.

Aceasta a adăugat că atunci când vorbim despre adopție, vorbim despre copii care cresc în sufletul părinților adoptivi. Ei cresc în sufletul  și nu în trupul lor, deoarece familia pentru acești oameni nu este doar un lucru important, familia este TOTUL, este esența Vieții. 

Familia devine completă atunci  când iți dorești să fii părinte și reușești acest lucru pentru că ai capacitatea de a crește în suflet un Copil, înțelegând că modul în care poți realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci și să îți dedici viața unui copil căruia nu tu i-ai dat viață, dar tu îi poți schimba Destinul! 

Iar părinții adoptivi, fară excepție, își doresc să devină părinți și iubesc ceea ce fac. Ei formează Oameni din copiii pe care îi  cresc de multă  vreme în suflet! 

„Transmitem tuturor un gând frumos și bun, alături de urarea de  LA MULȚI ANI!”, a conchis Nadia Crețuleac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.