La data de 05 august, ora 02.40, un poliţist din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, aflat în timpul liber, a observat în curtea unui imobil din localitate două persoane care aveau un comportament suspect, realizând faptul că aceştia sustrag motorină dintr-un autovehicul parcat.

Poliţistul care i-a surprins în flagrant pe cei doi, a solicitat de urgenţă telefonic sprijinul colegilor aflaţi în serviciu, la fața locului deplasându-se operativ un echipaj mixt, care a identificat în imediata apropiere un autoturism înmatriculat în străinătate și condus de un localnic de 24 ani, care era însoțit de un tânăr de 23 ani, din judeţul Botoșani.

În urma verificării autoturismului, în portbagaj a fost identificată o canistră cu 20 litri de motorină,  iar pe bancheta din spate un butoi în care se afla cantitatea de 10 litri de motorină.

Fiind întrebați despre proveniența carburantului, cei doi au declarat că au sustras-o în noaptea de 04 spre 05 august din autovehicul.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 24 de ani a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere, iar în noaptea de 02 spre 03 septembrie, a mai sustras cantitatea de 100 litri motorină de la o cisternă aparţinând unui bărbat de 54 ani, localnic, prejudiciul total fiind de 780 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis și a două infracțiuni de furt calificat, cei doi fiind reținuți de poliţişti pentru 24 de ore.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.