Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi face un apel la suceveni să respecte în continuare regulile sanitare impuse de lege pentru a evita pe cât posibil răspândirea noului coronavirus. De altfel, acesta a informat că marți, 14 iulie, la nivelul municipiului Suceava erau 20 de cazuri active, adică 20 de suceveni diagnosticați cu coronavirus.

„Fac un apel la suceveni să respecte în continuare măsurile impuse prin lege, în scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus. Noi îi asigurăm că Primăria municipiului Suceava ia toate măsurile posibile pentru ca cetățenii să fie în siguranță”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Trebuie precizat că în cursul zilei de ieri, 14 iulie, o echipă mixtă din care a făcut parte subprefectul județului Suceava, Daniel Prorociuc, viceprimarul Harșovschia, precum și lucrători din cadrul Poliției Locale Suceava, în frunte cu șeful acestora, Ovidiu Doroftei, a participat la activități de prevenire și verificare a mijloacele de transport TPL dar și în Bazarul Suceava, fiind distribuite totodată materiale de protecție sanitară individuală.

Harșovschi a subliniat că în cadrul acestei actiuni, persoanele care nu au respectat legislația în vigoare au primit 207 sancțiuni în cuantum de peste 750 000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.