Sâmbătă, 7 decembrie a.c., în jurul orei 02.20, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a fost primită o sesizare telefonică din partea ofițerului de serviciu de la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava cu privire la faptul că un grup de porci mistreți a intrat în curtea acestei instituții.

În zonă s-a deplasat un echipaj format din 4 jandarmi, care a găsit turma formată din aproximativ 15-20 de animale sălbatice în curtea interioară a inspectoratului de poliție. Jandarmii au făcut zgomot și au folosit lanternele, iar turma a părăsit zona, îndreptându-se spre Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava.

Ulterior, echipajul de jandarmi s-a deplasat în parcul din apropierea Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, unde a identificat încă doi porci mistreți. A fost izolată zona, iar animalele au fost direcționate, de asemenea, spre stațiunea de cercetare.

Intervenția s-a finalizat în jurul orei 04.00, la aceasta participând și efective din cadrul Poliției Municipiului Suceava și Poliției Locale Suceava.

Recomandăm cetățenilor să sesizeze prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112 orice situație de acest gen și să respecte indicațiile forțelor de ordine care gestionează aceste situații.

One Response

 1. Baba_Yaga

  Dar aicea nouă ne este clar că a fost o tentativă de lovitură de stat a ciumei roșii în Herzoghtum Bukowina,organizată și orchestrată cu sprijinul verișoarei sale politice,anume pesta porcină!Deoarece e la mintea cocoșului, chiar la mintea unor cadre de nădejde din statul de drept ,că aceste fiare, deranjate de succesurile vizibile ale noii puteri, au atacat ca la carte,ca la Curzio Malaparte,cum ar fi,adecă la sediul organismelor de forță reprezentative ale statului de drept,chiar la arestaci,la bulangii,urma să elibereze arestații politici din underground-ul sediului IJP Suceava,să se deplaseze apoi prin mișcări specifice până la sediul PNL Suceava de pe traseu și să distrugă simbolurile liberale,in special săgeata sculată dar și CV-ul original al domnului Balan Ion,ca simbol al elevației morale răsculative,erudiției,al putrefacției în cultură ,să treacă și pe la serviciul de bază al domnului Ursu,recte la muzeul de importanță relativ național-liberală, ca să distrugă,din dușmănie,desigur,toate anteriile și halatele cu care cântă Zicălașii dar și cele cu care evoluează dumnealui la diferitele festivaluri de șanț,să măture (adică să scaneze…) anumite cârciumi frecventate de ministrii timizi ,unde mai beau pe datorie și anumiți foști procorori acoperiți,acuma re-acoperiți, adecă foste cătane la UILA Dumbrăveni,ctitori și adaugitori ai statului de drept,apoi să fi finalizat raidul la sediul CJ al PDL Suceava,unde să-l fi prins pe marele Herr Schmetterling,la Sala Unirii,conform unor informații riguroase care stabileau precis ca dumnealui nu se afla la hacienda sa de la Gura Humorului,cea care nu figurează nice la ANI,nice la Google Maps&Earth,că nu incape…
  Și ce să-i fi făcut,dacă ne dați voie să speculăm? Să-i fi călcat in picioare tot gandiropul (garderoba,la feminin,pre limba oficială…) de bundițe,sumane,jderi,trâmbițe și alte alea,ii bărbătești bucovinene,să se (scuzați,n-avem incotro…) spurce, în sensul că să facă kk in ele,să se micționeze mai abitir ca diasporenii&indigenii din Șanțul Cetății cu ocaziunea festivalurilor din luna lui August,nu mai spun care…In așa fel încât ,la inaugurarea care stă să-nceapă din moment în moment a Autostrăzii Baltica – Marea Neagră,a trenului rapid (TGV…) Cernăuți – Suceava dar și a Autostrăzii Unirii,să nu aibe betul om cu ce să se arate la poze,să iasă el îmbrăcat nemțește,vai ce rușine…
  Treburi porcești,frate,oricum,bine că am scăpat,amanuntele vor ieși la iveală la desecretizarea guițaturilor interceptate de vigilenții de la altă secțiune a statului de drept,tocmite pre versuri de Mihai Grigore -poet și dramatizate de Ion Drăgușanul sub titlul „Mistreții cu colți de argint” sau „Daina, ca expresie concentrată a ce am spus eu mereu și confirmat de Hașdeu,Cantemir și Andi Drăgușanul,sociolog din Cluj-Napoca”. Amin!
  Dar nu se poate să „amin”, cf. domnul pensionat de două ori de la SRI,anume Serban Costache,fără să menționăm spiritul profund vizionar in care a acționat doamna fost prefect Adomnicăi care i-a trimis acuma doar câteva luni,poate două,pe jandarmi la Câmpulung,să exerseze alungarea ursului din oraș prin fâșcâituri și baterea în străchini,după o metodologie noua,care lipsea din porthartul milițienilor! Prin echipe comune,jandarmi+polițiști,poate erau și procorori,avocați,iaca ce bine a prins acuma când a fost cazul să se evite excesele de la 10 august față de drepturile minorităților porcine!
  Cât despre atacul mistreților la universitate,cca doi porcani,nu zicem nimic… Dacă mai sunt pe-acolo,deghizați în simpatizanți legionari,în alte cadre ,chiar neacoperite? Cu bască… Mai bine tăcem din gură,mukles precum sus scrofa în zea mays…
  Omenie! Omenie,mistreților!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.