ISJ Suceava continuă inițiativa „Vaccinare și responsabilitate”, demarată în colaborare cu DSP Suceava, prin susținerea unor campanii de vaccinare în școli.

Astăzi, 21.10.2021, Caravana vaccinării a ajuns la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni. 25 de elevi cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de 4 profesori și 2 angajați din rândul personalului nedidactic.

Cu această ocazie, inspectorul școlar general, prof. Grigore Bocanci, a precizat că „în perioada actuală, se impune, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului. Vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2. În această perioadă a pandemiei de COVID-19, vom fi prezenți și vom sprijini cât mai multe campanii  de vaccinare în școli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranței sanitare”.

Prezent la activitate, inspectorul școlar general adjunct, prof. Nicolae Ciprian Anton, a menționat că „pentru prezența fizică a elevilor la școală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare. Felicit elevii, dar în acelați timp multumesc și  părinților pentru acordul dat privind decizia de vaccinare”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.