La data de 9 iulie, în jurul orei 11:00, la Secția de Poliție Burdujeni s-a prezentat un bărbat din municipiul Suceava, reprezentantul unei societăţi comerciale, care a sesizat faptul că, în perioada 7-9 iulie, persoane necunoscute au sustras aproximativ 25 m cablu de cupru fără izolație, de pe faţada unui bloc, din municipiul Suceava.

La faţa locului s-a constatat că pe acoperişul blocului respectiv, o societate comercială a montat o antenă pentru telefonie mobilă, cu acordul Asociaţiei de proprietari. Antena în cauză este prevăzută cu un cablu care este prins de faţada blocului cu clame metalice. În noaptea de 7-8 iulie, persoane necunoscute au secţionat cablul, după care l-au desprins din clame de la nivelul VIII al blocului până la antena de pe acoperiş, sustrăgând astfel aproximativ 25 metri din acesta. Valoarea prejudiciului urmează a fi stabilită şi comunicată ulterior.

  ”Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului” au arătat în comunicatul de presă poliţiştii.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.