Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 472 de cadre M.A.I. (din care 374 de polițiști, 94 de jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 108 polițiști locali și 28 militari MApN.

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 68 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 522 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Au fost constatate și aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 49725 lei. Totodată au fost constatate 3 infracțiuni în context, fiind înregistrat 1 dosar penal în care au fost cercetate 3 persoane.

În perioada de referință au fost depistate 25 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 47.000 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 15 fapte de natură contravențională (6 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 9 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 10305 lei (6000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 4305 alte contravenții în context).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.