Conducerea Consiliului Județean a anunțat că investițiile în Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” vor continua prin alocarea unei sume importante în urma rectificării bugetare.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat că în ședința ordinară a CJ se va pune în dezbatere alocarea sumei de 2,7 milioane de lei pentru cumpărarea unui angiograf.

„Pe 25 iulie vom avea ședință de Consiliu Județean și vreau să vă anunț că vom aloca 2,7 milioane de lei la Spitalul Județean pentru un angiograf, la secția de Cardiologie, vorbim aici de zona în care se plasează stenturi la inimă”, a explicat Gheorghe Flutur.

Șeful CJ a precizat că în acest moment se lucrează cu un agent privat, dar numărul de cazuri este în continuă creștere, și din excedentul bugetar se va cumpăra acest dispozitiv.

Flutur a mai spus că în acest moment se lucrează la extinderea secției de cardiologie, corpul F, etajul 7, iar în urma extinderii se va dubla numărul de paturi, de la 40 la 80 de paturi. Totodată Terapia Intensivă de la Cardiologie va fi modernizată, după care se vor executa lucrări de modernizare și la etajul 6. 

„Modernizăm etajul 6, ca și 7, și aici vom instala angiograful”, a mai spus președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.